Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:42 | May 23, 2019

lyxigt och mysigt

Hur härlig bild? En fin liten blombutik på Karlavägen som heter Bruun är det ni ser. Där vad jag på ett väldigt mysigt event igår.

Ja men ni ser ju själva så flott och tjusigt välkomnande

Det var den där härliga rosa flaskan med mousserande rosevin som bjöd in till det här fina – Sparkle & Co.

Jag hade med mig Alba och lilla ungen hittade dom gulligaste små prinsesstårtorna. Måste härma det en vacker dag, så fint visst? Även om mina inte skulle bli så där tjusiga så är det själva iden jag ska testa 😀

Nu ska ni höra vad Alba sa. Här under stod min lilla älskling och funderade.. sen säger hon – mamma, jag vill inte att lillebror dör.  Från ingenstans! V a d svarar man.. Jag blev så paff och det var fullt hus och full rulle här inne. Mitt mamma hjärtat kändes som det snurrande runt där inne. Sen fick hon göra sin egna bukett och lite extra kramar!

För tänk vilken dröm att få vara i en blombutik och få binda sin egna bukett!!!

Lyckligt nog var det massa olika rosa fina blommor, Albas favorit färg! Synd man inte ser mer av hennes klänning.. hon fick den i helgen av min mamma och jag hade haft den när jag var lika gammal 🙂

Sen fick man hjälp av ett proffs att binda etc innan man fick med dom hem

Så mysigt och få komma hem med hennes lilla bukett också, så stolt!

  


1 kommentarerEn kommentar om “lyxigt och mysigt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Kanske kände om den där stora pirriga lyckan där inne o slogs för första gången i sitt lilla liv av att det kan hända hemska saker.. o vad är det hemskaste som kan hända för henne just nu i henne lilla värld, jo lillebror som hon längtar så efter..

    Lilla gumman!!

    Reply