Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:59 | May 24, 2019

nervös

Amen hur snygga vänner har man inte?!?! Här uppe på taket av Clarion Sign satt don och njöt i 26 grader varmt STOCKHOLM. Mira och Petra hoostade ett event med Jacobs Creek.

Känner ni igen märket? Dom har gjort som en lätt dryck, Apertivo Spritz att ha i sommar. Bara ha is i ett glas och på med denna.. Mmmmm så trevligt. Japp läs gravid och sugen på ting som man inte får hehe..

Temat var vitt och min lilla unge var ju lyckligast på plats. Som ni såg ovanför finns det ju pool där!! Själv var jag som en hysterisk människa inombords.. kunde på en skala 1-10 slappna av NOLL. Jag är så höjdrädd och som jag nämnde var vi på ett tak men glas staket. Där sprang Alba runt.. Hade jag varit själv hade jag släppt tanken om höjden men det gick inte..

Med det sagt kunde det ha varit vem som helst där och jag kan ha missat att jag kände den, jag var någon annanstans.

Dom hade så trevligt en kock på plats som bjöd på veganmat (ni ser även staketet där ….)

Så lyxigt och bli serverad så här 🙂

Visat er klänningen förut men fick så många frågor igen om den, ZARA är det <3

Haha visst var Mira och Alba lika här?!

Så galet att det är 38 grader i poolen. Som man typ duschar i hehe.. eller iaf har i en jacuzzi. Så det dä med att Alba hade haft ont i örat fick jag bita ihop och bara låta henne hoppa i ett tag 😉

Så tack för bästa eventet hälsar Alba!!

Ändå min favoritbild. Alba med boysen 😀


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här