Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:04 | May 30, 2019

Energi som smittar

 

Äntligen fick jag och Alba hänga med min syster/hennes moster! Vi var ju borta i flera veckor och sen åkte dom iväg.. Så deppigt och inte få hänga. Det är verkligen en sak jag som jag önskar så högt, att Alba och sin lillebror får samma jag och Frida! Det är det bästa som finns.

Jag kan knappt förstå vad tiden tar vägen. Att jag går in i VECKA TJUGONIO är så galet! Har precis noll ordnat. Inte ens ett hem… Hur jag ska föda ( vet man aldrig men fall jag kommer kunna göra vaginalt eller får ta kejsarsnitt), vagn, namn ja listan kan bli lång för tillfället.. Hej från en stressad mamma som knappt ser sina fötter längre 😀

Fick många frågor om denna klänning, MANGO it is. Älskar den lilla kragen, så mjuk och inte alls genomskillning.

Det här med att ha en fyraåring runt om sig, WOW. Alba är inne i en fas för tillfället där allt är kul, munnen går I ETT (gärna högre när det är olämpliga saker, JAG MÅSTE BAJSA 700 gånger i matbutiken), funderingarna är många och långa( vart tar vattnet vägen när det åker ut från badkaret, ligger alla döda på molnen där uppe osv…) Snällheten och dårenskapen har ingen ände och farao vad jag älskar det! Jag och min kille kan sitta och bara titta på varann under middagsbordet och brista ut i skratt efter väldigt många fler meningar än tuggor av lilla donnan. Kommer bli så härligt och få se henne ta ut lite av energin på lillebror 😉

 

MIN LYCKLIGA UNGE <3 Här satt dåren och skratta åt stolen en bra stund. Tack för energier sprider sig vidare och smittar av sig!!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här