Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:21 | May 31, 2019

den hälsosamma röda diamanten

Jag tror att vi alla har lite olika smoothie vi gör hemma. Och jag vill verkligen att ni ska fortsätta med dom MEN nu till det jag vill tipsa om. Ha ner hela gojibär när den är redo att ätas. Dom fryser nästan till i smoothien och blir SÅ krispiga och härliga. Jag kan tyvärr inte svara på fall att det är en gravid cravings eller om det är så att det är totalt beroende framkallande. Jag måste ha den konsistensen en gång om dagen! Ni måste testa alltså 🙂

För det är ju helt klart härlig och få nyttiga ting att blir så pass bra att man har cravings på det! Gojibär kallas ju den röda diamanten som är fylld med antioxidanter, fibrer och C-vitamin. Just mu äter jag en litet paket på 3 dagar så får köpa nytt hela tiden..

Och visset ser det härligt ut med jordnötssmöret där? Har man en rätt så flyttande så brukar jag ta en matsked och låta den åka ner så där på sidan av glaset, bli så smarrigt och jämnt fördelat i hela smoothien när man äter den då istället för att man fick EN stor härlig tugga av bara jordnötssmör 😉

Vad jag mixade i den här idag:

 • frysta blåbär
 • fryst mango
 • avokado
 • banan
 • grönkål
 • havre
 • havremjölk
 • pumpakärnor

2 kommentarer2 kommentarer om “den hälsosamma röda diamanten”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • För mig som inte är gravid låter det helt magiskt gott, så det är nog inte bara du ^^

  Reply
 • Tips!!!
  Nere i Hötorgshallen har de storpack på gojibären för en prisvärd peng o även eko har ja för mig ✨ yey!

  Reply