Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:00 | June 6, 2019

GLAD NATIONALDAG

GLAD NATIONALDAG PÅ ER ALLA <3

imorse åkte vi ut till min mamma för att äta frukost. Hon har upptäckt en ny plats på morgonen med morgonsol! Så sjukt mysigt och få sitta i grönskan och äta massa smarrigt ihop. Inte ofta man hinner ses för att äta frukost heller..

rostade mackor med god ost och marmelad dessutom 😉

Persika och jordgubbar, mina favoriter!

Alltså hallå mina nya cashmere cykelbrallor, måste tipsa er alla om dom! Tryck HÄR.

Som vissa av er sett på min instastorie så har Alba klippt lugg på sig själv..

En bra start på en lång och bra dag. Det här är första gången jag sitter ner sen den där bilden togs imorse.. Typ så mina dagar har sett ut nu i två veckor. Men på måndag börjar nytt lugn och här inne kommer det flööda med inspiration och bilder!! 🙂


2 kommentarer2 kommentarer om “GLAD NATIONALDAG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Härliga bilder <3 Så levande! Tänkte höra, hur är cykelbyxorna i storlek? Går de ut sig? Jag är S men ibland M. Tack för en fin blogg, kramar Eva

    Reply
  • Tusen tack! Det var verkligen så där mysigt. Jag har M i mina och har magen.. Dom drog ut sig lite efter man använt dom. Hmm svårt vad du ska välja!! Hehe

    Vad glad jag blir! Och mer sugen på att få ut MASSA mer 🙂
    Kram!

    Reply