Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:03 | June 7, 2019

vart ni hittar mig

 

Det är så UNDERBART ute och jag klarar knappt av att vara ute haha.. Livet som preggo. Jag födde ju i maj med Alba och känner redan nu att det här kommer bli en varm och tung sommar. Är lika stor nu som när jag födde Alba typ. Verkligen en skillnad den här gången. Värmen som är under huden… den ska vi inte prata om. Kommer nog bada helt galet mycket den här sommaren, så ser ni nån som vägrar gå ur nåt vatten så är det jag. Typ det bästa jag vet 🙂

    

Ett tips fall ni vill köpa hem massa grönska, Ulriksdahls slott. Men ät på fiken nere vid slotts trädgården och inte i själva växthuset!

Står och doftar på blommorna i sin väska hon packat ordentligt 🙂

Varje morgon ska lilla donnan ha te, med havremjölk och honung. Det här var dock innan luggen kom till 😉

Grapefrukt, persika, gojibär, musli och havremjölk 🙂

Lilla ungen gosar så med lillabrors gosedjur! Säger till alla kompisar på dagis att klappa hejdå på magen varje morgon och gosar hejdlöst mycket nu.

Så söt från Elodie 🙂

  

Får massa frågor om dessa fian hårspännen , PicaPica. 


1 kommentarerEn kommentar om “vart ni hittar mig”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här