Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:32 | June 9, 2019

BABY SHOWER

Min helg startade verkligen inte som tänkt. Eller jo min pw med Maria blev av men så fort vi klev innanför dörren hemma ändrades den..

Jag har nog aldrig i hela mitt liv blivit så här överraskad. Vrålet och chocken är obeskrivlig.. Där står jag och klagar i hallen om någonting oviktigt och kliver in i köket. GAAAAAAAAAAAh där står mina UNDERBARA vänner och styrt SÅ GALET FINT hemma hos mig. Aldrig skrikit till så här förut hahah.. såg på film sen att jag hade gått ut därifrån men det minns jag inte !! 

Kan inte förstå hur allt detta gick till. Jag hade NOLL susning om detta! Det är ju ändå 10 veckor kvar men sommaren är lång så man vet aldrig vem som är hemma.. Dock hade jag inte ens tänkt att det skulle vara nån, fick världens finaste med Alba (tryck HÄR för att se, där ser man att jag är typ lika stor där som nu.. bara att det är endast två veckor kvar där hehehe) och tänkte väl att med andra kanske man inte har en.

Var tvungen att klä av mig av både värme och torka glädjetårarna med tröjan hehe..

Älskar att min kamera hade legat framme medan dom fixade och vi var på pw. Så hade kameran full med bilder 🙂

Så galet FIN tårta!! Någon som vill beställa till någon tillställning så har jag tipset: @sweetcakesbymasha    

Min syster och mamma <3

Dom hade smidigt beställt ifrån Foodora och så kul när vi var iväg på pw så ringde ett bud.. Maria fick panik och trodde det var foodora som ringde 😀

Snacka om att dom känner mig, pizza och libanesiska röror <3<3<3

 

Ja ni kanske anar själva så bortskämd jag/bobbo vart!

Bredvid min fina vän, som väntar TVILLINGAR!!!!! <3 Två små pojkar och typ samtidigt som mig!!!

Vi har känt varann sen vi var 8 år och fyller år 10 dagar ifrån varann och nu kan våra killar komma 10 dagar ifrån varann <3 Jag ska gå över lite i tiden och med tvillingar föder man ofta tidigt 🙂

Och så fina Clara som också ska föda typ samtidigt!! WOW det är ju ren magi, tänk om vi ses på BB <3

Efter vi myst och skrattat ikapp ordentligt hemma begav oss ut på restaurang, tips: Calle P och deras pasta!! En helt perfekt dag, hänga med sina vänner och så fint hade dom styrt <3 SÅ TACKSAM!


4 kommentarer4 kommentarer om “BABY SHOWER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här