Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:37 | June 12, 2019

lång dag på ett positivt sätt

Hela den här dagen känns som den varat i 80 timmar.. Alltså på ett bra sätt. Igår gick timmarna väldigt långsamt eftersom det regna men idag känns det som vi hunnit med så mycket. Bo på en båt och dra upp gardinen på morgon och se solen glittra i vattnet är en magisk känsla. Alba har tjatat om att åka hit och jag förstår henne 🙂

Jag visade er ju er min baby shower och det var ju för kul för att vi hade ju bokat en annans vän baby shower två dagar senare. Det var för min kära vän som ska få tvillingar, jag tycker det är så så häftigt! Och här kommer ett tips på present att köpa. Jag fick en likadan från BabyBjörn och blev så glad så köpte likadana till min vän. TRYCK HÄR

Just idag har Alba haft 5 olika outfits, kan det vara därför dagen känns lång haha. Men en sak som både hon och jag har på oss är våra nya fina likadana armband. Det gulligaste jag sett! “My first Diamond” heter det från Efva Attling. Ska visa er mer sen, vill bara snabbt tipsa om det nu när jag ändå visar bebis presenter <3

Min bebis är ju inte så lite längre..

Det är någonting speciellt att bo i en hamn, så mysigt och allt är så chill.. Man känner folk på olika båtar och man har havet utanför fönstret även från duschen plus att man är ju ändå nära alla restauranger etc.. Såklart rädd att min skrolla ska ramla i men jag sover väldigt bra ändå då båten är som en stor vagga av vågorna 🙂

Innan jag till flygplatsen var jag iväg på morgonen på mitt aurorasamta inför förlossningl. Har fått komma ner och känt efter lite så ska skriva av er till er snart om det. Men är det någon av er som varit på ett sånt och har någon speciell upplevelse? <3


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här