Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:01 | July 2, 2019

problemen kom ikapp mig

 

Att vakna upp och känna att det inte var varmt i lägenheten var ju ljuvligt. Jag hoppas det inte är bara jag som uppskattar detta väder! Jag har en hel del att ta tag i nu efter vår semester så skönt med ingen stressande sol utanför fönstret.. Förstår ni kanske vad jag menar med den?

Jag har fått så svårt att sova så min sömn är så välkommen tillbaka om den läser vad jag skriver här(!). Halsbrännan från hell är här nämligen.. Den började väl bli tuff redan för nån vecka sen men nu när vi kom hem och alla problem man skjutit lite på när man åkte bort kom ikapp mig. Ni ser ju bara så lugn och harmonisk kaffe jag står där och tar 😉

Klockan var sju på morgonen och solen hade precis kommit upp ovanför klippan..

Det dröjde inte länge innan den där fina cashmere tröjan från Soft Goat (tryck HÄR för att se) åkte av sen när solen kommit helt upp kan jag ju erkänna..

En sommarfavorit, grekyoghurt med honung och persika. Toppa gärna med valfria nötter om ni vill 🙂

Min morgontrötta tjej. Henne har jag fått väcka flera mornar i rad nu.. Kan bero på att vi ska iväg på olika ting. Som imorse var vi hos barnmorskan för att gå på tillväxtultraljud. Hon kunde knappt somna igår pga det, så pirrig och få se honom på skärmen, för sött. Och besöket blev precis så lyckat, barnmorskan visade henne så fint och hon fick vara med och fråga om precis allt. Gjorde tom ett hjärta med den där gelen man sätter på magen. En så fin stund <3

Bobbo Kram Puss är redan 2.3kg i magen!! En stor kille. Jag tyckte väl att det börja bli tungt hehe. Alba kom ju ut som en liten tjej på 2.8kg.. Och hon chansade på att han skulle bli 3.8kg till slutet. Åhhh som vi längtar nu!! Nu känns det som den eviga längtan kom!

Jag totalt älskar denna bild. Vill ha den i en ram på en fridfull plats. Den där känslan sitter kvar och jag önskar vi alla kunde få känna oss så där tyngdlösa (hehe preggot talar för oss alla). Vi hade lätt kunnat somna där.. jobbig bara och vakna upp till en kallsup! 

Världens bästa och finaste syster <3


2 kommentarer2 kommentarer om “problemen kom ikapp mig”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej
    Älskar din blogg men undrar hur och var din mans två tidigare barn hör hemma i familjen? Vi ser ju dom aldrig…tycker du verkar så kärleksfull så tänker att de måste väll vara med på allt härligt?

    Reply
  • Hej hej och 1000 tack, vad glad jag blir!
    Dom är de bästa som finns, dom är i en ålder då man för tjata med dom på ting då hellre vänner står på prio om man säger så hehe.. dom var med i tio dagar av början av resan men önskar dom stannat hela! När vi ör i Spanien kommer dom dit så fort det är liv annars åker min kille hem hela tiden för att hänga med dom<3 Det jag älskar nu när Alba blivit större är att hon brukar vara hemma hos dom oxå 🙂 Svårt att få med allt här på bloggen men hoppas du fick lite svar på din fråga.. KRAM och ha en fin sommar

    Reply