Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

04:20 | July 3, 2019

gott.läbbigt och måste tillbaka

Oj vilken ljuvlig känsla att vakna till.. nystädat! Okej ett rum kvar men men. Innan jag var gravid hade jag alltid som rutin att städa efter Alba somnar. Det är som bortblåst, nu har jag inte alls den kraften på kvällen så tar det efter jag lämnat på förskolan för att få någon slags ordning hemma hehe. Men det här med att komma hem med en hel del resväskor som luktar hav utan att ha tvättstuga i huset.. det blev några omgångar tvätt men det gör inget för den doften som är nu är värt det- nytvättat, den bästa doften 100%! Japp luktsinnet är på topp under graviditeten och det känns som man skulle kunna slå vilket champangeproffs i välden typ Richard Julin. Måste bara hinna lära mig allt på väldigt kort tid..druvor, årgångar etc 😉

Min lilla donna med lugg alltså, lite gulligt blev det nog allt men jag passade på att klippa det andra kort också. Det växer ju ändå som ogräs på henne. Det blev som rasta i saltvattnet och på tog för jobbigt med långt då. Jag brukar ta någon cm i månaden men nu blev det kanske 1dm 🙂

Här var ända morgonen vi låg i hamn och gick av och åt frukost. Natten innan hade det varit så vågigt så vi vill inte chansa och vakna på ankare igen. Det var btw en helt galen natt.. Kapten flyttade oss efter ett tag så inte vågorna skulle ta oss/ankaret och ta oss in mot bergsklipporna, SÅ LÄBBIGT! Så att få sova helt stilla i en liten hamn på Formentera var så mysigt!! Ville stanna längre på den ön. Nästa år ska vi helt klart dit!

Efter vår goda frukost sprang Alba ner till vattnet som var ca 3 m från bordet. Nu sitter dom två människorna ner där bakom men det var så galet långgrunt så där dom är var det typ till under knäna hehe. Den friheten att få springa ner och bada efter frukost och jag satt kvar med min kaffe <3

Det går inte att förklara vilket fint vatten vi sett under resan. Det var olika nyanser av blått/turkost överallt. Och på dom flesta bilderna har jag fått dra bort lite av den starka turkosa färgen. Så galet och så vackert!

Här kan ni se att jag dragit bort lite blått, himlen blev typ grå hehehe 😉

På väg in och bada på ny magisk plats. Älskade att vår kapten hade bott på formentera i nått år så vi fick ju massa små tips. Hann tyvärr inte med så mycket som vi velat!

Hur härlig är den här lilla baren!? Spelades bra musik och Alba la sig på en handduk och somna där en stund. Mysigt värre!

 

Åhh idag ska jag till frisören, längtar så då jag måste få till en somrigare färg känner jag. Tror dessutom jag klipper av lite till, Frida är lite inspo här. Ljusare och kortare! Det ser ut som hon sitter naken ju haha..

Så vi hörs snart igen, då med en ny frippa och recept! KRAM


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här