Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:55 | July 8, 2019

min lunch idag

Oh lord vilken trött mamma det är som skriver idag. Fick som nån super allergi igår efter jag kom hem från landet. Känns mig helt tung huvudet idag. Kan ju bero på att jag är i vecka 34 också hehe och lite vädret.. Hur mår ni mina fina? Har ni börjat er semester? Vila ikapp er och mys massor 🙂

Så det blev väl en extra kaffe idag är vanligt

När jag var gravid med Alba åt jag N A D A ost. Alltså veklingen noll. Jag läste inte ens om det var pastöriserat eller ej för jag banga det helt. Så det var som att börja om denna gång. Att lära mig vad man kunde äta eller inte. Som när jag visa er receptet med chévreost åt jag inte det utan gav er det receptet endast. Men som här, parmesanost namnam(!) med kex, så goda med sesamfrön och havssalt.. Typsikt mig att småäta lite medan jag står och lagar mat.

Så härligt att alltid ha sallad hemma, en egenodlad!

Och kryddor!! Älskar så enkelt och bra det är, bara sätta ner en kruka som man köper i butik i jorden och den håller sig och blir större men hjälp med vattning 🙂

 

Tonfiskröra:

  • tonfisk
  • majonäs
  • kapris
  • sommarlök
  • vitlök
  • parmesanost
  • chilisås
  • citron
  • salt
  • svartpeppar

 

Sallad, endivesallad, tomat, körsbär, parmesanost, sugarsnaps och en skiva citron. Sen röööör ni ihop allt detta, vågade inte göra det innan bilden heheheh…

Sen kom en citrontjuv…


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här