Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:40 | July 9, 2019

så perfekt det blev idag

Hej gullisar!

Jag älskar äldre små damer lite extra för tillfället. Nu är det fjärde som kommit fram och gett magen komplimanger. Önskar jag blir så när jag blir gammal och go. Inte kan hålla mig med komplimanger. Jag lever ju på dom just nu när jag känner mig som en tung otymplig sak. Och det är inte pga av det jag åt idag hehe..

Idag fick både jag och Alba hänga med våra vänner. Dom här två alltså, vilka donnor. Här fick dom ha picknick och som dom myste! Dom börjar ju bli så stora, så galet och gulligt att ha känt varann sen dom var några månader.

När jag sa att jag var gravid på mina sociala medier med Alba var jag i vecka 16 och precis då fick Mickis veta att hon var gravid. Vi hade inte kontakt med varann som vi har idag om man säger så. Och här sitter dom våra små tjejer <3 

Och så ringde det på dörren.. FOOOODora! 😀 Helt magiskt i detta gråa väder..Ja ni ser ju leendet här under!

Vi beställde från Jureskog och deras halloumiburgare var magi.  


4 kommentarer4 kommentarer om “så perfekt det blev idag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mmmm SÅ gott!

  Reply
 • åhh men VISST 😀 😀

  Reply
 • älskar verkligen din blogg men finns det inget sätt att göra dina fina bilder mindre? det är jobbigt att läsa den för alla scrollningar och det går knappt läsa för bilderna laddar om HELA tiden.. vill ju helst läsa den heltiden varje dag 🙂

  Reply
 • Oj vad bra du sa till!! TACK SNÄLLA FINA DU. Ska kolla upp det direkt <3

  Reply