Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:29 | July 10, 2019

en lycklig dag med stora familjen

 

Sååå vakna man och kände hur alla nerver i kroppen skrek: ut och njut i solen! Så lyckligt att ha en bästa vän med landställe då. Både barn, vuxna och djur blir ju så lyckliga på landet. Vi har ju inte gjort många knop men gud så mysigt vi haft idag! Som en stor härlig familj.

Direkt ner till bryggan med korgen som var fylld med Lisas nygräddade pannkakor

En stor härlig hög med pannkisar, egengjord jordgubbssylt, en skål med grapefrukt, jordgubbar och persika blev dagens ljuvliga lunch. Alla rulla sin egna pannkaka och smaska i sig i solens underbara sken!

Jag har ju gått och fått lite cravings på både äpple och grapefrukt.. typ det man ofta hör att folk får. Det fick jag första gången nu fem veckor kvar på min andra graviditet.

Tack för idag älskling! <3

Min lilla modiga tjej. Från ingenstans; mamma jag vill hoppa. 14 grader i vattnet och det var ganska högt..

Alla dessa saker man gör på landet som man inte skulle göra annars.. Skjuta luftgevär typ. Själv sköt jag en gång: fullträff 😀

Åh ja det vart pizza idag till middag.. precis så enkelt som vi hade det idag blev middagen också 😉

Ser ni hur nöjd denna unge är här? Lisa hade en hel liten äng bakom en litet hus fylld med smultorn. Som en dröm!

 

Hmmm tror ni det var några barn som var sugna här 😉

MINA ÄLSKLINGAR!!

Sluuuuuuut <3


1 kommentarerEn kommentar om “en lycklig dag med stora familjen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så vacker du är! 😍 och underbara bilder!
    Jag är i v 29 med andra barnet och måste alltid börja min morgon med ett glas grapefruktjuice sedan några veckor tillbaka 😄 För några dagar sedan bad jag mannen köpa mer juice då den började ta slut, han kommer hem med röd blodapelsin………. INTE SAMMA SAK?! 😂🙈

    Reply