Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:11 | July 21, 2019

magen och panik

 

Ett litet tips till alla er gravida eller som kommer bli. Glöm inte ta bild på er ljuvliga mage. Det kommer jag så väl ihåg efter att Alba kommit, jag hade inte alls många bilder på magen. Den är verkligen ett minne blått sen. Såklart att det finns får av den men ni fattar, man kanske aldrig mer kommer ha den här kulan igen det vet man aldrig. Det är verkligen vackert tycker jag! Och jag skulle aldrig ställa mig i underkläder och bikini så här lätt som jag gör nu. Jag har aldrig vägt eller känt mig större men jag bara njuter. Elle okej nu på kvällarna gör det ont, han är så stark alltså. Det jobbigaste är nog ryggsmärtan..

Inatt vaknar jag av att det är varm och blött i sängen.. HJÄLP OH NOO, vattnet har gått.. och jag i panik känner här och där och inser att det är min unge som kissat på sig i sängen, pjhu(!!). Den paniken som varade i nån sekund, yrvaken och mörkt.. Jag hann tänka att vi hinner till Danderydsjukhus och föda. Man har ju värkar etc ett bra tag! Eller vad hade ni gjort, help plz..

Så med det i bakhuvudet när jag vaknade kände jag ännu mer att jag måste vila och passa på att ta bilder!

 

Så vackert här där pappa bor, tänk att man har det här bakom husetknuten typ, även bokskog och olika små slott.. Så galet.


4 kommentarer4 kommentarer om “magen och panik”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Otroligt vackert och du är nog än vackrare än naturen bakom dig. Med din mage. I all sin prakt. Med moder jord. ❤️

  Reply
 • Åh miljoner tack!! <3<3<3<3
  Nu gjorde du mig väldigt glad!

  STOR KRAM

  Reply
 • Hej! Vart kan man hitta skjortan/skjortklänningen som du har på bilderna! Den är så fin och set super mysig ut!!!

  Kram

  Reply
 • Det är ifrån Zara, väldigt skön att slänga på.. dessutom fickor.

  Kram

  Reply