Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:52 | July 22, 2019

en mer ekologisk butik än så här hittar man inte

Här sitter vi och chillar.

Jag skulle ju visa er lite mer från vår ‘rundvandring’ från Stengården..

Det var en så mysig utflykt med barn! Vi var nästan helt själva där och så kom en annan familj, så det var faktiskt dom som vi hakade på kändes det som. Så jag vet inte alls hur denna ‘rundtur’ fungerar så vågar inte lova nåt…

Här hade vi precis varit och plockad massa hallon, och ungen hade stoppat hela fickorna fulla.. på en vit klänning hehehe.

  

Här fick Alba och dom två andra barnen köra varsin gång, typ 1 meter var hehe men det räckte för att dra upp massvis med potatis.

Som ni kan ana åt vi dom godaste potäääterna till middag sen 😉

Här har ni mina favoriter, spetskål!! Så galet att dom är så stora och man köper en så liten del

Ni kan inte fatta hur mycket det dofta här, kål kål kål så långt ögat kunde nå!!

Sen ni, hade vi sån tur att det var dags att mata kossorna.

Vi mata dom med potatis och slurp sa dom. Tänk att morsan i mig tänkte mest hela tiden, tänk om dom sätter en i halsen.. Men slump sa det. Älskar Albas min under här hehe


1 kommentarerEn kommentar om “en mer ekologisk butik än så här hittar man inte”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Söta, kära Edita! Tack för allt du delar med dina läsare! Jag har läst din blogg i 1-2 år dagligen och känner nu att jag måste säga tack. Jag läser bloggen för dina vackra bilder, för dina recept, för att se vad din lilla familj hittar på och för att den för mig glad. DU gör mig glad! Så tack. Och lycka till med lilla bebisen. Kram från Hanna

    Reply