Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:06 | September 2, 2019

jag har tröttnat

Önskar jag kunde få visa på film till er kärleken Alba har för sin lillebror! Hur gulligt som pratar till honom, hur hon ska trösta honom och det här eviga pussande <3

Så galet att imorgon är Lucas redan tre veckor. Tiden går så fort! Man ser det så tydligt när man får bebis..

Mitt snitt börjar kännas bättre och bättre, dock känner jag att jag har överansträngt mig vissa dagar.. Då är det bara hem och vila kroppen! Det hoppas jag ni också gör, lyssnar på era kroppar; kejsarsnitt eller ej så kommer här en påminnelse 🙂

Hur mår ni? Börjar ni längta efter mina inlägg? Komma in här och få daglig inspiration! 

Jag ska berätta för er att det längtar jag efter. Det kliar lite i fingrarna nu efter hälsosam mat och få dela med mig! När jag var gravid blev det en hel del brödätande, precis samma hade jag med Alba och hört många som äter mycket med bröd också. Alla äta nog lite bröd flera gånger i veckan men nu har det varit flera gånger om dagen och jag har T R Ö T T N A T. Det har blivit min räddning när den där hungern/suget kommit, det är så nära till hands och jag har inte haft varken tid eller lust för annat nu dom här dagarna hemma med mina små ungar.

Lucas är en väldigt snäll liten kille, vill gärna ha närhet och är tuttexpert. Har går upp så snabbt, vill stanna tiden för det finns ingenting mysigare än spädbarnsåldern(!!) men också nu när jag har en stor tjej här hemma längtar jag så mycket och få se dom ihop mer. När han kan ge lite mer i utbyte till henne som ett skratt eller så.. Men jag njuter till fullo av det som är nu så stressar mig inte dit!

Så med det sagt, en liten kille som går upp i raketfart, jag och ni ska få se massa härlig mat och recept nu! 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här