Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:17 | September 27, 2019

NY LÄGENHET och min höst

Tänk att snart ska vi bege oss. Vi ska till vårt hem i Spanien. Där vi ska tillbringa hela vår höst och sista tiden på den här året. Året då jag blev två barns mamma, året vi sålde lägenheten, året då vi hyrde ett boende för jag skulle föda och inte hade hittat nytt boende, året då Alba blev storasyster och vet ni vad, allt har gått så fort och smidigt. Jag var så nervös hur allt skulle bli men allt löser sig alltid. Vi har t o m KÖPT NYTT!!! Den lyckan är nästan svår att ta in. Såg framför mig hur min syster stod med FaceTime från massa olika visningar här hemma och vi med panik. För jag trodde verkligen inte vi skulle hinna köpa nytt nu när det är så få dagar kvar. Vi hamna på förhandsvisning och så fort vi kom in kände både jag och min kille att det var rätt. Den hade det vi ville ha: LJUS och högt upp! Dock renoveringsobjekt men det ska bara bli kul för VI HAR ETT HEM 🙂

Dock är inflytt om tre månader därav ska vi åka till Spanien och vara där under tiden. Jag ska ta vara på all den tiden till fullo. Ska laga så galet bra och härlig mat. Min kropp skriker efter det, jag har aldrig (vad jag minns) ätit så här mycket skit. Finns ingen hejd, amningen är en stor bov till det hela 100%. Så bra mat, galet många promenader och såklart planerna renoveringen! Vill ni att jag delar med mig av mina tankar med det?

Självklart menar jag då med renoveringen, för mat hoppas jag att ni vill se.

Och så mer av dom här små gullbenen <3   

Passet är klart och på måndag ska Lucas få vaccin. Så snart är vi redo.. Hoppas ni är det med <3


5 kommentarer5 kommentarer om “NY LÄGENHET och min höst”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud så söta hängselbyxor ^^ <3

  Reply
 • Hej! Mysig blogg:) vart finner man det tjusiga överkastet?

  Reply
 • Åhhh men TUSEN TACK! Det är nytt från Beach House, helt magiskt.. Man vill ligga och gosa på det 🙂

  Reply
 • Precis hittat in till din blogg, verkar så mysig! Måste fråga vart dina underbara sockor kommer ifrån? All lycka till med flytten!

  Reply
 • Hej och välkommen <3<3<3

  Dom är SÅ UNDERBARA, Beachhouse Alpacka sockor, beställde de på nätet nyligen 🙂

  Tusen tusen tack!

  Reply