Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:14 | September 30, 2019

rädsla och trots

 

Så kom veckan då vi ska börja ändra en hel del. Nu om en timma får Bobo vaccin och vi har börjat packa.. det som ska åka ner i bilen till Spanien, det som ska vara kvar och det som jag behöver sista dagarna med två barn och mig själv. Tänk att jag ska flyga själv med mina små sen.. det som oroar mig med det är hur jäklarns flygrädd man blir när man går ombord ett plan med sina barn. Det är nåt som händer i alla celler där, så har jag aldrig varit förut. Tror jag inte är själv om det här?

Rätt så lika eller vad tycker ni?

Och hur galet att Bobo ser ut som en docka här.. att Alba sitter och leker

Min stora tjej alltså!! Tror det är lite tots i henne nu.. Den stora omställningen med lillebror kom var att hon och pappan gör ALLT och lite till ihop och det är lika med: hon får som hon vill i alla lägen. Jag är den stränga här hemma och känner just nu att jag måste börja om lite… Ja jag tryckte lite extra hårt där på tangenterna. Hon klarar inte av ett nej utan att världen rasar samman och man får tjata för att någonting ska bli gjort. Men bara när pappan är hemma..

Så det ska bli underbart att komma ner till vårat och få tag i det och mig själv. Som jag nämna, bra mat och “träning” soooom jag längtar! Hoppas på att hitta nån aktiviet till Alba oxå, hon tjatar om ballett och dans.. Så är det någon som har tips på det i Marbella?!

Nu ska vi snart gå.. Så nervös, hatar och se när ens lilla får spruta! Kram


9 kommentarer9 kommentarer om “rädsla och trots”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Känner SÅ igen det där med flygrädsla sen barnen kom, efter att ha flugit massor och ibland med lite tvivelaktiga småbolag utan att vara ens det minsta rädd så är det nu som att jag drabbas av kraftig flygrädsla och känner mig nästan handlingsförlamad när jag flyger med de små. Tröttsamt!

  Reply
 • Så fina syskon tillsammans!

  Reply
 • Åhh vad du är fin, tack <3<3<3<3

  Reply
 • Hej! Vad söta de är. Undrad var du köpt ditt babynest, verkar smidigt med handtag?

  Reply
 • Åh tack snälla <3

  Najell, beställde det på nätet från bigbaby tror jag <3

  Reply
 • Gud så underbart söta!! <3

  Reply
 • Mycket framgångsrika bilder. Barnen ser väldigt söta ut. De liknar min brorson.

  Reply
 • barnen är söta!! <3

  Reply
 • Hej! Vilket underbart rum och fin väggfärg, jag undrar vad färgen heter?

  Mvh Rosanna

  Reply