Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:47 | January 3, 2020

första inlägget för det här året

Hej mina bästa!

Jag tog en välbehövlig paus. Höll nog på att få en lätt släng av amnings -depression. Vi har ju varit här i tre månader nu och jag är en social människa som behöver umgås. Och det har jag fått göra nu i två veckor. Så heeej jag känner mig tillbaka! Äntligen, som jag har längtat att känna det här. Att vilja saker istället för att det är ett måste. Förstår ni hur jag menar?

Vill börja med och önska er GOD FORTSÄTTNING! Och tacka från hela mitt hjärta för år 2019, det har varit så mysigt och få dela med mig av allt som hände och alla goda recept. Tänker att jag ska göra en härlig genomgång av alla olika, då det är recept tycker jag det är kul och få en påminnelse om dom själv så hoppas ni också vill se.

Hur galet att det redan 2020. Hoppas ni haft en fin jul och en härlig nyårsafton! Det ni ser är vår frukost på julafton.

Vi hade fullt hus deluxe, tror vi var 18 personer som mest här hemma. Så min kille hade överraskat min familj att få bo på Boho hotell. Så fint och helt nyöppnat( min systers kille drog första notan i poolbaren hehe då förstår ni hur nytt det är). Tips till er som ska ner hit. Dock är det barnfritt hotell så vi bodde kvar hemma.

Vi sov över hos dom på julafton, dvs smög in barnen så vi kunde öppna klappar och mysa ihop på julaftonsmorgonen.

Det var precis noll julkänsla här så det var väldigt mysigt och få hitta på någonting annorlunda. Bo på hotell och ta roomservice är ju aldrig fel 😉 Sen hade vi julklappsutdelning vilket vart så lyckligt att tomten hade hittat till hotellet..

En överlycklig liten tjej som går runt och sjunger 24/7 let it gooo let it gooo. Den här Frost perioden har slagit in rätt så hårt kan jag meddela er, men ungen vill knappt se filmen haha.

Det har blivit några promenader, uppe i berget och nere vid havet. Hoppas verkligen dom håller i sig sen när vi åker hem! Kan tänka mig att det blir lite tuffare att ta sig ut i vädret hemma.. eller hur är det för er? Får ni till promenader.. Kanske nu som nyårslöfte 🙂

Det här var precis efter regnet som var i två dagar när min familj kom ner så det var så skönt och få komma ut och luften är så magisk då, dofterna och så fräscht på något sett. Hur söt är denna solhatt från Elodie?

Man behöver ju inte bo på boho för att äta deras frukost, lunch eller middag. Någonting vi dricker mest hela dagarna är citron och ingefära vatten. Gör ni det? Annars fick ni en påminnelse där hemma, så härligt för kroppen <3

Mina älsklingar, så tomt utan dom nu. Men nu är det inte lång tid kvar innan vi åker hem. Och vet ni vad… Gaaaah vi kommer bo så nära varann då. Blir helt pirrig av tanken men vi har fått nyckeln till vår lägenhet!!!! det är målare där nu och pysslar lite innan vi åker dit. Tror ni jag går på helspänn nu?

Få åka hem till vårt hem med våra barn gud jag börjar typ gråta av tanken.

Man vet inte om det är Alba eller Elsa (frost) som kommer åka hem dock hehe..

Min stora busunge, hon behöver komma hem till rutiner och sitt dagis. Som hon tjatar och det märks så på henne hur hon behöver det. Det har varit lite väl lite regler här på sistone.. men så kanske det blir över lov etc?

Jag är så glad för att jag äntligen hittat energi igen. Och att ni fortfarande är här <3


1 kommentarerEn kommentar om “första inlägget för det här året”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så fina bilder, fiskar du från stranden? hur funkar det?

    Reply