Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:04 | January 3, 2020

höga äppelpannkakor <3

 

Här går äppelpannkakor på högvarv. Istället för bananpannkaka! Det känns lite mer passade så här års.. Kan vara för jag har kanel i. Ni får testa själva och se vad ni tycker 🙂

Riv 2 äpplen, kläck 3 ägg, ha i 2 msk kanel, 3 msk chiafrön och 2 dl havregryn. Blanda blanda!

Stek sedan i kokosolja. Jag gillar att börja steka på hög värme och sedan sänka till medel.

Som ni ser blir dom lite högre vilket är så smarrigt.

Vi äter dom bara med lite flytande honung 🙂


1 kommentarerEn kommentar om “höga äppelpannkakor <3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • magebelte etter keisersnitt Jeg elsker absolutt dette plagget til kompresjon av beltet med fødselen. Det bokstavelig talt ikke klemmer bind rulle ned eller innsnevrer lårene. Jeg veier 255 kg og jeg er 5’8. Dette plagget tilbyr full støtte til en veldig rimelig pris. Jeg bruker den for å gi meg støtte for en brokkreparasjon jeg hadde i 2012. Jeg sov til og med i den over natten for å teste den er støtte og komfort. Det irriterte ikke snittene i c-seksjoner og brokk. Jeg vil definitivt kjøpe mer i størrelse 2x når jeg fortsetter å gå ned i vekt. Jeg bruker den hver dag. Jeg kjøpte 5 i 3x magebelte etter keisersnitt, og de er alle sammen. Vask definitivt for hånd slik at den kan beholde sin form. Gipefargen etter fødselen blør faktisk under vask. Vask ikke med lyst håndvaskbare ting. Og la dem lufttørke. Jeg anbefaler dette fødselsgordelproduktet til alle som er ute etter et veldig behagelig og effektivt plagg for å kontrollere bulebrekkstøtten med et komprimert underliv og vil ha en jevn silhuett. Jeg foreslår at du bestiller din størrelse og en størrelse ned. Spesielt for de som er i ferd med å gå ned i vekt. Utmerket kjøp. Du kommer til å elske det. magebelte etter keisersnitt er laget av høyt kvalitetsmateriale.

    Reply