Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:05 | January 4, 2020

jag prioriterar inte mig själv

Fått många frågor vad jag gör här. Just nu är det fokus bebis och barn. Precis som hemma, jag har bara tagit med dom till annat land. Så nej jag är inte på semester haha. Utan lekledare, kock, städerska osv osv osv.. Så prio mig är på noll, men det är livet som mamma. Har inte ens hunnit med här inne. Då min lilla kille också är en klängapa för tillfället. Eftersom vi haft mycket besök nu är han van vid att alltid bli buren osv och rutinerna är som bortblåsta.. Så vi har börjat om lite från början kan man säga.

Det här är så kul, jag och Janni har olika vagnar och vi får så många frågor vilken vi gillar mest. Jag älskar vår Bugaboo Fox, hade en annan Bugaboo med Alba men den här är farao felfri. Köpa mina båda på BIG BABY <3

Lucas är väldigt glad bebis och gråter inte alls ofta. Bara man får sitta hos någon. Dvs inte ligga själv, så det här med vagn går bara när det är sovdags. Men övar och övar.. lite som han är på avvägning. Hade varit skönt om alla rutiner som fanns innan kom tillbaka innan vi åkte hem. Vet ju med Alba att som man bäddar får man ligga.. Fast sen märker jag att Lucas är mer känslig. Hon var inte alls lika lättväckt om man lyfte över från famnen eller hon kunde ligga kvar och titta runtomsig fall jag gick iväg.. Det gillar inte mammas lilla kille <3

Men är det inte galet, att han åkte hit som ynka 6 veckors liten bebis och är nu om några dagar blir han 5 månader!! Han har bott längre i Spanien än Sverige hehe..

En sak jag är överlycklig över är att få ha Janni här!! Vet inte vad jag gjort utan henne. Och hennes lilla underverk som kommit till världen. Lucas bästis Leon, tänk sen när dom vuxit till sig och kan leka!! <3 Vi är ju inprincip grannar så det här med att få till vår dagliga promenad är magi

Älskar att hon testade mitt bananbröd och både filmade och fotade det när det tillagades. Ni måste se, då förstå man hur enkelt det är! TRYCK HÄR för att se det

Du behöver: 3 mogna bananer, 2 dl mandelmjöl, 1 tsk bakpulver, 3 ägg, 1 tsk salt och 2 dl havregryn.

Mixa alla ingredienser förutom havregrynen, jag mixade i en liten matberedare bara. När allt var mixat så hällde jag i havregrynen och blandade med en sked, det gör man för att få lite bitar. Smöra en brödform och häll i ströbröd om du har, och sen i med smeten. Toppa med lite nötter, frön, chiafrön eller vad du gillar 🙂 In i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter – klart!

Snodde även dessa bilder från henne. Från vår nyårsaftonsmorgon. Min syster och hennes kille följa med hem till dom och vi hade mysfrukost. Bästa sättet att avsluta 2019 på! Fick med mig hem massa avokado, handplockade från hennes pappas trädgård.. Krämigaste avokadon jag smakat! Kändes så lyxigt med tanke på att det inte besprutat så Lucas fick smaka lite 🙂

Ja ni ser ju så mysigt <3 Efter detta åkte jag och släppte min syster och hennes kille som åkte helikopter, så ballt att dom åkte där uppe på berget vi besteg! TRYCK HÄR för att se när vi gjorde det <3

Här är dom små bästisarna <3

 


1 kommentarerEn kommentar om “jag prioriterar inte mig själv”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • massasje pistol Helt utrolig prosjekt. Annet enn problemer med dype hofter, har dette verktøyet hjulpet meg med å rydde opp så mange problemer rundt kroppen min, noen som har blitt verre i årevis. Jeg har prøvd mange massasjeterapeuter, de fleste om ikke alle var rettet mot dypt vev, og dette er bedre. Evnen til å kjenne, kontrollere og målrette eksakte problemmuskelgrupper og knop er helt fantastisk. Selv om jeg brukte timer på å fortelle noen hvor de skulle dra, kunne de ikke gjøre massasjepistol slik dette verktøyet kan.

    Det er dyrt, men massasjepistol betales for seg selv allerede to ganger, og jeg er fremdeles ikke i nærheten av der jeg trenger å være. Nesten alle behandlere har blitt fortalt at jeg ville trenge 5-8 + økter på skuldrene / ryggen og hoften i forskjellige økter, men med dette verktøyet kan jeg sakte trene dem ut i løpet av flere uker, og spare et potensial $ 1 000 000 + på min første bølge av behandling, men så har jeg fortsatt verktøyet for å holde alt problemfritt senere.

    Reply