Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:11 | January 7, 2020

stek din banan för gudskull

Hej fina ni!

Mina små barn, tänk sen när dom kommer kunna leka med varann. Just nu är det Alba som längtar mest dit tror jag. Jag försöker njuta till max just nu men det blir roligare och roligare för var dag men allt nytt som händer. Det där lilla skrattet är det ljuvligaste som en mamma kan höra. Och jag tror mig kunna ana att det är en liten charmör i honom 😉

<3

Gud så gott det är att steka bananhalvor!! I kokosolja, flytande honung och kanel. Ni måste testa ha det i gröten eller yoghurten.

Här hade jag även en klick vegan Nutella gjord på rostade hasselnötter som mixades med lite salt och sen smält choklad 🙂 🙂 🙂

Dagens pw blev på strandpromenaden. Mitt supergäng alltså, 3 st Ida och sen resten av dom börjar på J haha.. Janni, Jon och Jocke 😉

Gud så god denna avokado toast är!! Kan inte få nog och komma sakna den..

Haha lyxigaste kaffen jag druckit 😉

Bestämde mig långt innan jag blev gravid att jag skulle börja ge mat mycket tidigare än vad jag gjorde med Alba. Så heja heja dom få gångerna han fått smaka har han gillat det 🙂

Han somna sittandes så belåten han vart

Ja ni ser ju så glad jag ser ut med alla vänner omkring mig 🙂

För mysigt med en egen liten mammagrupp

Men efter fick det bli lite mat igen, mellis.. Den här gången med inte stekt banan men tips år ju nyttiga lilla bäret goji


4 kommentarer4 kommentarer om “stek din banan för gudskull”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fantastiske bilder, det ser fantastisk ut! (Flytter til Marbella snart, så dette er fin inspirasjon 🙂

  Reply
 • Hur kan jag aldrig ha tänkt på att steka banan? Vilket tips!

  Reply
 • Så mysiga bilder på barnen. 🙂

  Reply
 • massagepistol Helt otroligt projekt. Andra än djupa höftproblem har detta verktyg hjälpt mig att rensa upp så många problem runt min kropp, några som har blivit värre i flera år. Jag har provat många massageterapeuter, de flesta om inte alla var inriktade på djup vävnad, och det är bättre. Förmågan att veta, kontrollera och rikta in exakta problemmuskelgrupper och knutar är helt fantastiskt. Även om jag tillbringade timmar på att berätta för någon vart de skulle åka, kunde de inte göra massagepistol som det här verktyget kan.

  Det är dyrt, men massagepistol betalas för sig själv redan två gånger, och jag är fortfarande ingenstans nära där jag behöver vara. Jag har fått höra av nästan alla terapeuter att jag skulle behöva 5-8 + sessioner på axlar / rygg och höft i olika sessioner, men med det här verktyget kan jag sakta träna dem själv under veckor och spara en potential $ 1 000 000 för min första våg av behandling, men sedan har jag fortfarande verktyget för att hålla allt problemfritt senare.

  Reply