Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:06 | January 25, 2020

TUTTE

Det är så härligt och komma in i rutiner. Även fast vi bara varit hemma någon dag så börjar det ändå ta sig. Våra grötstunder är nästan heliga. Jag är verkligen inne i grötperiod. Just nu bara med banan och honung. Och helst efter en morgonpromenad. Undrade där i Spanien om dom kommer hålla i sig, dom där ljuvliga promenaderna men oj så skönt det var att promenera här, så frisk luft. Och det gör att Bobo sover som en stock. Det var nog lite för varmt för honom i vagnen där borta.. Istället för 20 min är det nu nästan 2 timmar. Ni kan säkert förstå själva var det känns härligt hos mig

Jag har sprungit till lägenheten varje dag för att se vad som sker med målning etc och snaaart är det klart. Eller det som ska göras nu. Det stora med kök etc kommer få bli ett projekt om nån månad tänker vi. Ni vill vi hem! Dock kommer jag sakna min extra familj här hemma hos Lisa. Vi har det så galet mysigt. Jag och Lisa brukar alltid resa med varann, alltså 15 år tillbaka har vi varit varandras resesällskap och dom kommer alltid över till huset i Spanien. Så att vi bor med varann är bara till det enkla, vi hjälps med allt och vet precis vad den andre behöver. Som typ vaknar jag gör hon frukast redan till barnen, så sminkar hon sig och jag städar undan, så fixar jag mig och så klär hon barnen och så vips är vi utanför dörren.

Och Lilleman han somnar gott hos oss båda. Men jag håller på öva honom på nappflaska.. dock V Ä G R A R han att suga på dom olika flaskorna jag köpt. Hjälp, är det någon som har ett knep?!

Känner nämligen att jag inte har lika mycket mjölk på kvällarna så testat med lite gröt nu. Fast vill testa med flaska också så han somnar med den istället för jämt tutte. Vilket Alba höll på med i 15 månader 😉

Tänk att mitt lilla hjärta är redan ett halvår!! Eller snart iaf, tiden har gått sååå fort


8 kommentarer8 kommentarer om “TUTTE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det kan vara lite trixigare när man inte använt flaska från början (har inte gjort det med min dotter heller..) Men ett tips är iaf att öva när de är pigga och glada, dvs på dagen och inte på kvällen när de är trötta (och det liksom gäller, så att man själv blir lite frustrerad) Lycka till!

  Reply
 • Om han tar napp, hitta en flaska som har liknande utformning, exempelvis MAM napp och MAM nappflaska. Experimentera med olika temperaturer på ersättningen och tjocklek. Om man blandar pulver och vatten, prova att ta lite mindre pulver än vad som är doserat då bröstmjölk är mycket ”tunnare” i konsistens. Lycka till ❤️

  Reply
 • MAMS anti-colik flaskor! Vår Lillis tar bara dessa 😅

  Reply
 • Ge honom en rejäl flaska ersättning i sömnen vid 23 innan du går och lägger dig. Vi provade med allt på vår tjej. Men hon vägrade. Hon drack dock alltid i sömnen. Säg upp en hel flaska i ett nafs. Efter några dagar tog hon den även i vaket tillstånd men vi fyllde alltid på med en sov flaska när vi lade oss och hon sov som en stock. Enda som funkade var MAM flaska med Mam nappar. Lycka till!!

  Reply
 • Våran kille gillar bara Avent Natural flaskan, den liknar bröstet lite mer.

  Reply
 • Twistshake är den som funkar för oss, har ni provat den? Känns mer lik bröstet än många andra. 🙂

  Reply
 • Testa med lite gotte i flaskan. Vi fick rekommendation av vår bm att ha i messmör i vällingen. Vi började med ganska mycket så det smakade sött och gott.
  Först vägrande han, men efter han fick i sig lite så började han acceptera flaska/välling. Sen successivt minskade vi messmöret och tillslut hade vi inget i alls. Funkade för oss👍🏼

  Reply
 • Min lilla totalvägrade flaskan med. Provade sen med vatten i flaskan och visade sig att hon tog flaskan då med vatten. (Fick kämpa en liten stund såklart)
  Men ersättning ratade hon! Kom sen fram till att hon gillar rumsvarm och endast HIPP. (Provade olika i tetra) Men herregud vad jag kämpade..
  Försökte när hon verkligen var trött och hungrig och inte hade något val.. gav ersättning på sked, i mugg, i pipmugg, men lite vaniljsocker i, alltså allt! Men sen gav jag mig inte och hon tog den tillslut. Men tog några gånger innan hon tog den ordentligt. Var alltid en kamp 😄

  Reply