Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:11 | February 6, 2020

smärta och skatt

Nu var det på tok för länge sedan vi hördes.

Hur mår ni? Hur har ert 2020 börjat? Redan fem veckor av det nya året har gått. Vi har hunnit åka hem från Spanien, bo hos min bästis i tio dagar och flyttat till nya lägenheten. Jag skulle vilja skrika ut så härligt det var att sova i min egna säng(!!!!) efter ca 6 månader utan den. Japp, ni läste rätt ett halv år utan sin egna säng.. Vi var borta hela sommaren och sen sålde vi vår lägenhet i augusti. Så t o m mer än så..  Den känslan och få bädda och sen få krypa ner och natta Bobo och få ligga kvar och sätta på en film med te och ljus.. OH KÄRA NÅN. Bättre än alla hotellsängar i hela världen.

Dock gick jag och blev toookförkyld med feber plus jordens mjölkstockning.. samma dag som dagen D: flytten. Det var lixom ingen bra kombo och nu en vecka efter.. är alla kartonger urpackade men inte klara än. Och jag fick åka in till sjukhuset. Vilket blev första dagen utan Bobo, 9 timmar senare kom vi hem, jag och min sambo UTAN svar vad det är. Jag har sån kramp och smärta i min underdel av revbenen. Väntar fortfarande på svar på blodproven så får se om dom säger mer.. Håll tummarna med mig! Skulle vilja att dom visade någonting så jag fick äta medicin för det dom sa nu är att det inte finns någonting och göra och det är också frustrerande för kan N A D A just nu, inte ens bära min bebis 🙁 Men såklart kanske skönt att det inte är någonting mer än en nerv och muskelärt.. Någon som känner igen sig och haft samma symtom? <3

En bra sak men dagen på sjukhuset.. Jag och min kille hade egentid deluxe. Ingen hade batteirer på telefonen och vi satt i ett pytterum. Trots smärtan skratta vi ikapp, väldigt skönt och behövligt. Tack mamma och min syster för ni passa våra små. Så skönt och veta att Bobo klarar sig utan tutte.. Dags att ta tag i att trappa ner amningen!

För nästa veckor blir du hela 6 månader lilla kelungen <3


14 kommentarer14 kommentarer om “smärta och skatt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Pröva gå till en kiropraktor, man kan ju få lite problem med ryggen o nerver efter graviditet som kan ge såna symptom ❤️

  Reply
 • Tack <3

  Ska jag absolut testa.. Tänkte också fall akumptur skulle hjälpa..

  KRAM

  Reply
 • Stackars dig, mjölstockning är fan det värsta!

  Reply
 • Ja farao.. Heja oss <3

  Reply
 • Sicken lång o härlig semester det måste ha varit.
  Jag älskar spanien o längtar tillbaka.
  Benalmadena är ett trevligt ställe jag gärna återbesöker.

  Reply
 • Det var verkligen underbart. Spanien är så härligt på många sett, och vinter blev väldigt kort nu. Men hemma är alltid hemma 😉

  Reply
 • så sött barn du har!!
  underbar tid när dom är så små

  Reply
 • Men underbara du, TACK <3

  Det är verkligen en så speciell tid, den går dock lite väl fort.

  Reply
 • Vilka fina ögon han har, lillkillen 🙂

  Reply
 • Så sött, mina två barn fick olika färg på ögonen <3

  Reply
 • du har en väldigt söt baby! Congratulations! <3
  Love, Peter

  Reply
 • 10000 TACK!

  <3

  Reply
 • Det första halvåret går så fort. <3

  Reply
 • Helt galet vad fort det gick. STANNA TIDEN. Men så härligt när dom inte är som små fågelungar och sköra.. <3

  Reply