Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:03 | February 22, 2020

LYX POTATIS

Okej hej kära ni. Ni är säkert många som kommer ihåg potatisen som jag visat e n h e l d e l som man kokar och sen mosar till sen in i ugn för att bli krispig. Ändå härlig mening- mosad krispig potatis! Och det är precis vad det är, härligt. Då har jag visat att man har en örtdressing på.. MEN nu ni.

 Förgylla er middag ikväll den här gråa och regniga lördag! Annars spara och laga vid annat tillfälle, för ni vill inte missa detta 😉

Köp små små delikatess potatisar. Koka i saltat vatten. Sätt ugnen på hög värme ca 275grader. Lägg den färdig kokta potatisen på en plåt och mosa till dom med det du hittar. Ett glas går bra eller en slev. Sen in i ugn tills den fått färg.

Under tiden pickla rödlök

Du behöver:

 • 1 dl ättiksprit
 • 2 dl socker
 • 3 dl vatten
 • 2 rödlökar

Jag gör alltid lite extra så man har kvar lite i kylen då man kan ha det till så mycket annat. Du skär din rödlök i tunna strimlor. Blandar allt det andra i en skål och lägg ner din rödlök. Man kan koka upp det snabbt och låta det stå och svalna ihop om man vill att det ska gå snabbt men nu ska potatisen vara inne i ca 20-25 minuter så då kan rödlöken få mysa där i medan. Gå och blanda till ibland bara.

Taaada! Vad tror ni om det här till middag? LYXpotatis <3

Det är en enkel sås på:

 • creme freiche
 • lite dijon senap
 • citron
 • salt
 • svartpeppar

  

och massa färsk dill och gräslök!

Borde visa er hur mörkt det var här egentligen. Älskar lightroom haha.

Världens bästa mamma springer och donar en sista bild med lite dukning. Min syster och kille skulle komma och äta middag.   

Det hanns dock bara dukning för två haha..

SÅ glömde t o m  bild på med löjrommen som jag la på toppen för att lyxa till det ordentligt. Välj själva hur lyxig er potatis ska vara men med löjrommen på toppen var det som pricken över i :et 😉

Och vår fisk som gjordes i ugn.. Skrei, en vit fisk som finns nästan bara så här års. Typ som torsk så det går precis lika bra att ha till 🙂

 

Där ser ni lite att potatisen har fått löjrom på sig

Eller juste titta jag skickade en bild till min kille som är i Spanien. Där ser ni också att vi hade riven färsk pepparrot till, SLUUURP!


9 kommentarer9 kommentarer om “LYX POTATIS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så kreativ, kommer alltid på massa nya smarriga kombinationer! Ska absolut prova detta, ser otroligt ut!!

  Reply
 • Men TACK <3 Hoppas du testar! Det vart så galet gott <3

  Reply
 • Äntligen lite goda recept igen:-)

  Reply
 • åhhh tack för den peppen:))))

  hoppas du testar <3

  Reply
 • Shit vad gott! Jag älskar potatis och lök!

  Reply
 • jaaaaa det här vart så galet gott 🙂

  Reply
 • Min man skilde mig från mig senast två år, han flyttade ut för att träffa en annan kvinna, jag grät varje kväll när jag kommer ihåg att min dotter frågar mig när är pappa tillbaka hem, jag älskar min man så mycket och vi har en flicka på 9 år gammal. Jag kontaktade så många stavspelare förra året ingen kunde få tillbaka min man, de krävde alla massor av pengar från mig, jag gav upp kärleksförtrycket tills förra veckan, jag gick på besök hos min vän hemma, sa jag till min vän allt som händer med mig och jag delar min hjärta smärta till min vän Michelle, hon presenterade mig för en mäktig Dr.oduduwa från tropiska afrikanska länder, som har en svart magisk kraft som raderar alla onda trollformler som förstör mitt äktenskap. Min man var under en ond besvär från en annan kvinna som fick min man att skilja sig från mig. Min man med namnet Erickson återvände hem till mig just igår och ber om ursäkt med tårar i ögonen gråtande sade att han var mycket ledsen för att ha skadat mina känslor och med skilsmässedokument som han skickade till mig, beklagade han och sa att han inte var på rätt sätt. det är sant att min man var under en ond förtrollning från en annan kvinna eftersom hon hävdar att min man daterade hennes år tillbaka innan hon gifte sig med mig. Oduduwa hjälper mig lösa mitt äktenskapsproblem. ikväll äter jag och min man med vår dotter middag tillsammans i grand moms house. Jag är väldigt glad och använder detta medium för att uppskatta Oduduwa kärlek stavkrafter. Jag rekommenderar starkt Oduduwa Love spell spellista, om du har liknande äktenskapsproblem skickar e-postmeddelande till Dr.Oduduwa personlig kommunikation via ([email protected] Com)
  https://www.youtube.com/channel/UCgdyInfUQi_9sj_VXQ2am8w?view_as=subscriber

  Reply
 • J’adore ce vêtement de compression de ceinture post-partum. Il ne pince littéralement pas le rouleau de reliure ni ne resserre les cuisses. Je pèse 255 livres et je mesure 5’8. Ce vêtement offre un support complet pour un prix très raisonnable. Je l’utilise pour me soutenir lors d’une réparation de hernie que j’ai subie en 2012. J’y ai même dormi toute une nuit pour tester son maintien et son confort. Cela n’a pas irrité mes césariennes et mes incisions de hernie. J’achèterai certainement plus en taille 2x car je continue à perdre du poids. Je le porte tous les jours. J’ai acheté 5 en 3x et ils sont tous cohérents. Nettement à laver à la main pour qu’il garde sa forme. La couleur de la ceinture post-partum saigne pendant le lavage. Ne pas laver avec des articles lavables à la main de couleur claire. Et laissez-les sécher à l’air. Je recommande ce produit de ceinture post-partum à tous ceux qui recherchent un vêtement très confortable et efficace pour contrôler le renflement du dos avec un abdomen compressé et qui veulent une silhouette lisse. Je suggère de commander votre taille et une taille vers le bas. Surtout pour ceux qui sont en train de perdre du poids. Excellent achat. Vous allez l’adorer. la ceinture post-partum est faite d’un matériau de haute qualité.

  Reply
 • Ser så himla gott ut!

  Reply