Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:26 | March 21, 2020

Ett lyxigt tips

Hej mina fina!

Vet inte vart jag ska börja. Men det viktigaste, hur mår ni? Tar ni hand om varann nu? Har ni hittat en bra lösning med att vara hemma så mycket som möjligt? Får ni till vardagen utan att röra er ute bland folk? Och här kommer en påminnelse- tvätta händerna i minst 30 sekunder.. Här hemma kör vi på sjung -Bä bä vita lamm.

Vi kände oss totalt trygga hos pappa som bor i ett litet hus lite utanför Köpenhamn. Där skötte dom detta lite mer på allvar tycke jag det kändes som. Och det är väl det som gör mig lite orolig här hemma, folk är hemma från jobben MEN är ute till höger och vänster på annat istället.

Finns det någonting ni tycker att vi kan göra? För sjukvården eller andra människor så dela gärna med er <3

Igår kom jag hem till min syster som bor nästan på samma gata. Vill farao ge henne och hennes kille lite credd. Dom jobbar 8-5 varje dag, om inte mer. Äter lunch vid datorn och kämpar på. Precis så som många många många andra gör men vill ge inspo till alla som inte gör det. Ta vara på det ni har. Det är läskigt vad som håller på att hände med världen nu!

Jag fyllde år i förrgår och hon hade förberett en överraskning. Vet ni om restaurangen Frantzen? Det lyxigaste vi har i Svealand 😉 Och hon hade köpt ett recept från hans cooking class som vi skulle äta <3<3<3 FÖR GULLIGT! Och måste verkligen tipsa er alla om det här! Världens härligaste och lyxigast hemmamiddag blev jag bjuden på igår. Så bortskämd!

TRYCK HÄR för att komma till Björn Frantzen cooking class 

Jag själv fick sån inspo med att laga mat. Jag älskar ju det! Men även tips i själva matlagningen. Han är verkligen så galet duktig.

Det här tipset gillad jag exempelvis, skala och dela all lök sen hackar du. Det gick fortare så än att ta en i taget.

 

Ordet löksoppa kanske inte låter så överdrivet lyxigt. Men hej hallå jag har ätit den godaste löksoppan genom tiderna! Och dessutom fått vara med och göra den själv. Tack min fina syster men även Björn och Starflow!

Jag tycker personligen att man ska kolla igenom vad han gör en gång och sen göra. Så man vet vad man håller på med. Han är ju ett geni och det är lite mer delar att ta sig igenom tills den är klar än när jag lagar mat 😉

Det är alltså tre lager soppa här. Det är inte skummat mjölk här om ni tror det utan kokat med rostade mandlar etc.. Ja ni hör ju! HERREGUD så gott.

 

Önskar ni kunde testa här! Har nån av er varit på hans restaurang? Den här finns på menyn.

Kvällen slutade med att jag fick i födelsedagspresent att gå dit och äta <3


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här