Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:10 | April 13, 2020

den bästa

Hoppas ni har haft en fin påskhelg! Myst hemma med massa god mat. Även fast påsken och vardagen inte ser ut som den brukar så måste man göra det bästa av situationen eller hur 🙂 Vi har nog aldrig tagit slut på så många stearinljus som nu och inte heller ätit så mycket god mat som nu. För hej och hå vad man står i köket.

Jag har totalt fått dille på sallader nu. Går runt och är så sugen på det. Sen gärna nåt sött också hehe. Men den här är någonting ni alla måste måste måste testa. Jag går typ sönder så god den är haha.

Ceasarsallad på grönkål!

 

Det viktiga är att mixa till den där perfekta dressingen. Inte köpa färdig utan snabbt och enkelt mixa ihop en med stavmixer och ni kommer tacka mig sen 😉

Till dressingen behöver du:

 • 1 vitlöksklyfta
 • 1 ägg
 • 1 tsk dijonsenap
 • 1 msk citronsaft
 • 2 sardeller
 • 1 tsk kapris
 • 1 dl parmesanost
 • 1 1/2 rapsolja
 • 1/2 olivolja
 • salt & svartpeppar

 

Blanda grönkål och dressingen och ja det är typ klart, man behöver knappt någonting till. Man kan toppa med avokado, lite nötter och dra osthyveln på parmesanosten några gånger 🙂

Idag blir min lilla kille 8 månader och jag kan knappt fatta det. Känns som jag var gravid precis! Herregud vad jag saknar den där första tiden <3<3<3<3

Lite påskdukning. Älskar alla färger som kommer fram den här helgen! Man blir ju riktigt glad av det men känner hur det börjar klia i mig att ta undan lite här hemma redan.. 😉

Så mycket god mat fick vi till, allt det där man är sugen på!

Och vi satt långt in på småtimmarna och spelade kort. Så mysigt <3

Det här hörni, långa frukostar ihop! Rostade mackor, god smoothie, varma ägg, kall grapefrukt, krämig kaffe toppat med glada barn och mysig kille…

I min gamla klänning! Så glad för mamma sparat så mycket fint.. och framför allt att vi hade så mycket fint haha.

Åres påskbild haha

GLAS PÅSK på er alla <3


12 kommentarer12 kommentarer om “den bästa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla mysigt med påsken, älskar all mat som hör till!

  Reply
 • Pay for essays by going online from trustworthy custom made producing support | BuyEssayClub serves as a perfect put to pay for tailor made papers and make your tutorial everyday living easier.

  http://thehorrormoviesblog.com/2019/10/10/it-movies-vs-book/

  Reply
 • Grönkål och ceasarsallad i ett, vilken kombo! Det måste jag testa 🙂

  Reply
 • Jaaaa visst, herregud så gott! Det är 100% en favorit kombo 😀

  Reply
 • Men guuud så söta de är tillsammans. <3

  Reply
 • Ahhh, Alba springer hem från dagis för att mysa med honom, tyvärr är han lite mammig nu så han tycker det inte är lika kul som hon hehe <3

  Reply
 • Åh vilken mysig påsk ni ser ut o haft! Du kanske har svarat på det här förut men vad har ni för drömmig väggfärg i vardagsrum och matrum? Riktigt fin!

  Reply
 • Hejhej!

  Väldigt enkel och mysig blev det..
  Så tråkigt men jag har inte svar på vad det är för väggfärg då den var här när vi flyttade in. Men fick tips av dom på Asplund butiken att det kan vara 1502-y glans 2 eller 5. Eller en ljusare som heter 1002-y

  Lycka till! <3

  Reply
 • Mysiga bilder!!

  Reply
 • Ska bli bättre på att få upp massa härliga bilder 🙂
  Men tack <3

  Reply
 • maggördel efter förlossning, Jag älskar absolut detta kläder efter komprimering av bälten. Det bokstavligen inte klämmer inte rullar ner eller snäpper i låren. Jag väger 255 kg och jag är 5’8. Detta plagg erbjuder fullt stöd till ett mycket rimligt pris. Jag använder det för att ge mig stöd för en bråckreparation som jag hade under 2012. Jag sov till och med i den över natten för att testa att det är stöd och komfort. Det irriterade inte mina c-sektioner och bråckskärningar. Jag kommer definitivt att köpa mer i storlek 2x när jag fortsätter att gå ner i vikt. Jag bär det varje dag. Jag köpte 5 i 3x och alla är konsekventa. Tvätta definitivt för hand så att det kan behålla sin form. maggördel efter förlossning färg blöder faktiskt under tvätt. Tvätta inte med lätt färgade handtvättbara föremål. Och låt dem lufttorka. Jag rekommenderar den här födelseprodukten efter födseln till alla som letar efter ett mycket bekväma och effektiva plagg för att kontrollera utbuktningsstödet med en komprimerad buk och vill ha en smidig silhuett. Jag föreslår att du beställer din storlek och en storlek ned. Speciellt för de som håller på att gå ner i vikt. Utmärkt köp. Du kommer älska det. maggördel efter förlossning är tillverkat av högkvalitativt material.

  Reply
 • Så uppfriskande och fräscht med caesarsallad!

  Reply