Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:59 | April 26, 2020

Covid 19 test och andra godsaker

Hej underbara ni!

Jag har ett sånt pirr i kroppen. Så peppad på så mycket. En blandning av vädret, kommit i gång träning och sen att man suttit hemma ex antal dagar. Vi har verkligen följt rekommendationerna att stanna hemma mycket. Har tagit en promenad om dagen och inte så mycket mer än så. Min kille älskar att fylla kylskåpet så jag har knappt handlat på flera flera veckor. Men han blev ju sjuk förra veckan, låg riktigt dålig i flera dagar. Så jag har faktiskt gått och väntat att snart smäller det för mig med. Så fick jag chansen idag och testa oss för COVID19. Och hej och hå så många frågor jag fick om det! Började svara på några, men tänker jag skriver här hur det gick till.

Jag hade kontakt med dom på mobila doktorn, en app (kolla på www.mobiladoktorn.se) där man beställer hem en doktor. Älskar det! Ett supertips till er som inte vill sitta på akuten i flera timmar. Speciellt i dessa tider. Nu hade dom fått att man kan be en doktor komma hem och testa sig om man har haft Corona. Vi hade tyvärr inte haft det. Drömmen är ju att ha haft det, mildare graden och sen vara immun. Tänk vad mycket bra saker man hade kunnat göra då! Hade åkt direkt åkt till min mamma som 100% suttit i karantän då hon har lite underliggande sjukdomar och sen tagit mig till min lilla farfar <3     

En mysig sak att göra nu är ju att ha picknick. Vi gjorde bara en stor skål hummus och saker att doppa där i.. MUMS!

Och lite ost och marmelad 😉 Någon som blev lite sugen?

Det var ju iaf jag och körde på en ost bricka redan dagen efter. Älskar mina tavlor från Poppy posters! Och fick så många frågor om sofforna, har tänkt ta en stor bild på dom båda men inväntar våra soffbord. Har möblerat om och det blev så bra med dom i andra rummet! Har faktiskt aldrig suttit i mysigare soffor är dessa.. HÄR hittar ni dom! Vi har den stora varianten. Och gud vilken mysigt soffrum vi håller på att få. Är ni sugan på ny soffa är det här ett mega mega tips!

Någon annan som skulle kunna byta ut en middag till det här? 😀

Fick ju chansen igår att smita ner typ 1 timma med min bästis medan alla våra hundra barn var kvar hemma med min kille. Såklart det blev en ostbricka hehe 😉


10 kommentarer10 kommentarer om “Covid 19 test och andra godsaker”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men det finns väll ingen stark forskning som visar på att immunitet finns efter att ha haft covid19?

  Reply
 • Vad synd, det trodde jag! 🙁 Då har jag fattat det fel. Tack för du upplyste mig. Det hade ju varit så himla bra! Som vid vattkopppor, har man haft en gång så är det klart.. Men så finns det ju fall som kan få tillbaka men inte så vanligt. Vad är allt detta att Sverige ska få immunitet om då?

  Reply
 • Gah, så mycket härliga matbilder!!!

  http://johannagrahn.se

  Reply
 • Det där med att vara gravid och ha en som inte tål mjölk.. suget efter ostbrickor har jag nog ätit i kapp denna vecka haha <3

  Reply
 • Älskar OST! Ser så härligt ut!

  Reply
 • Åhhh jaaa, herregud typ ända anledningen att jag inte är vegan haha. ÄLSKAR 😀

  Reply
 • Snacka om lyxig piknik!

  Reply
 • Hej Edita! Vilken färg och material är det på era soffor? Alltså tyget? Ser urmysiga ut!

  Reply
 • Get monetary savings with our low-priced composing services | Get excessive level of quality papers of any trouble stage but to get a honest charge!

  Reply
 • Det är läskigt med Covid 19, man blir så osäker på allt!

  Reply