Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Om mig

Edita heter jag och är 30 år, bor med min kille och dotter som är 3 år. Vi är under stora delar av året i vårt hur i Spanien annars i lägenheten mitt i storstan. Jag älskar MAT, och nu undrar ni varför jag skriver med stora bokstäver.. jag menar riktig mat, den med färg från moder jord och inte från ett laboratorium eller protein som är ifrån annat än pulver och kött. Men en sak som älskar i köket förutom ordning är- desto enklare desto bättre. Finns det någonting bättre än nyttig mat som är god och enkel att göra?

Jag är sällskapssjuk och älskar därför att äta ihop med mina nära och kära. Det är mat och träning som jag blir pigg av. I min uppväxt smet jag hem till kompisar för att äta mellis då jag inte fick äta varken light produkter eller mat man värmde i mikrovågsugn. Min pappa hade resturang och mamma har alltid lagat ekologiskt. Det är någonting jag är glad för idag men inte förstod någonting av när jag åt min panpizza och drack funlight-saft hos kompisarna. Det får vi se hur mycket jag kommer kunna lära våran lilla dotter. Min kille är tacksam för det jag lagar men äter gärna kött lite då och då. Så ni kommer för det mesta få vegetarisk inspiration här på bloggen. Men en glad blogg och glad mage !